lunes, 1 de agosto de 2016

Checking then for a long rest

La d'avui ha estat una tarda d'aquestes de reconciliació amb un mateix.. de tocar de peus a terra; d'entendre que no sempre podem estar a dalt de tot, al 100%, com si l'absència prolongada tocant roca, no tingués cap efecte de retrocés o pèrdua, tan a nivell físic, com tècnic.

M'he dedicat a fer esbarjo per la zona de Les Deus, intentant reviure 'antics' projectes que ja havia coronat, amb força soltura, i que ara si més no, se'm feien una muntanya.. desentrenat, amb uns quilos de més, i amb menys forma física, em movia amb una fluïdesa patètica, fruit d'aquest abandó temporal fent allò que tant m'agrada.

Si més no, la capacitat de relativitzar i ser realista, em permet afrontar aquest fet òbvi amb força entusiasme. El contrapunt d'aquesta petita jornada de tarda, podria afirmar que ha estat la descoberta de dos nous problemes de bloc a la zona del Fregaire, amb la que ja he batejat com 'Soulsearching' en honor a un dels meus referents musicals com és Nujabes, i l'altre com a 'Impàs' situat una mica més amunt, a la zona de la cascada de dalt de tot. Ja procuraré fer ressenya i video, i detallar millor cadascun d'aquests blocs.

Necessito posar-me fort, recuperar el temps perdut i poder resoldre tots aquests problemes, juntament amb d'altres, que ja fa dies que els tinc a la llista.

Demà en principi haviem quedat amb l'Argemí i els germans Aixalà per anar a Rodellar i així començar a agafar pila, però per mala sort el Roger s'ha posat malalt a última hora. Queda pendent! la propera sortida fanàtica, el dia 7, amb el Cuscó. Ens debatem entre Sadernes, Costa Brava, o qualsevol altre suggeriment que inclogui pedra i aigua.

Ara toca posar-nos les piles, començar amb el cardio, i alternar amb l'escalada regular, per començar a recuperar i millorar. Això és tot per ara..

No hay comentarios:

Publicar un comentario