miércoles, 13 de marzo de 2013

De Primera!

Ahir va ser un dia de primera, sí senyor! pels volts de la 1 del migdia, la Cristina i jo ens disposavem a fer visita al sector de la riera de Mediona després d'haver fet el pertinent esmorzar, i ens vam trobar amb l'agradable 'sorpresa' de veure la piscina de sota la paret de Letzia i El Pallasso, a rebossar d'aigua neta; s'hi respirava una atmosfera poc habitual, pal·liada per l'aridesa habitual que presenta el terreny; molta vida. La única companyia de les granotes i alguna que altra sargantana, va resultar ser la mar de grata.

El cas és que el clímax de la jornada d'ahir el va protagonitzar la Cristina, escalant de primera i fins i tot muntant via, a les dues darreres de la paret de La Nerea; molta fluïdesa i moviments naturals, amb una seguretat en sí mateixa, francament sorprenent. Vaig estar-ne molt content, tant o més que ella. S'encetava així doncs, la nova etapa en que ja no seré jo l'únic que obri les vies, amb aquest tàndem castelldefelsoquintinenc tan singular.

El teló de fons de Mediona tenyit d'aigua i els seus matisos de vida, van resultar ser l'escenari ideal per propiciar aquella petita gran gesta; ens van passar les hores volant de la gustera, i jo francament no vaig fer gran cosa, tret d'escalar en primer lloc i a l'arribar, Nou Plaer, un 6b+ amb placa fina al darrer tram.

Ja per acabar, abans de marxar ens vam asseure al costat de l'aigua, sobre la pedra, amb el sol ponent tocant-nos la cara mentre gaudiem d'una plàcida i terapèutica remullada de peus on la roca era més calenta. Diví.

Podriem dir que aqui és on va acabar el dia.
Ja que avui ha estat plovent altra vegada, aprofitarem quan torni a clarejar per repetir estada i gaudir de l'aigua i l'escalada a Mediona!

Ah per cert! i a mode d'anècdota haig de fer menció a la visita que vam fer al sector de Subirats poc abans; vam anar a fer gana fent una de les primeres vies del sector El Triangle que seria un IV suposo, i finalment una via del Salt del Llop força exigent, que sortiria de sisè i escaig i que quasi trec a vista.. però en fi, haurem d'esperar a la propera.

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario