miércoles, 20 de octubre de 2010

badger's cave session

Aquest matí m’ha telefonat el Ferran per anar al sector Tejón a fer una mica de Boulder, i així ho hem fet.

Quan he arribat allà, encara no hi havia ningú, així que he escalfat una mica, he estès el matalàs a sota, i he provat el sortint de roca de l’entrada, en les dues direccions.

Una mica més tard han aparegut el Ramolets, la Nit, el Prietales i lo puto Lolo; duien una mica de corda per provar de fer la paret de fora la cova, però no arribàva a dalt ni de conya, i ho hem hagut de deixar córrer. Una mica més tard per això, he pogut fer el salt del Tarzàn de la ferrada, perquè el Ferran duia un parell de vagues i boudrier.

El Prieto, instigat pel Ramolator, ha poogut treure una nova extensió del tram unilateral que ja feiem amb la roca de l’entrada, i que va d’esquerra a dreta, començant des d’un petit racó al fons de la galería. L’ha batejada amb el nom de “Ali Tuixó - Alba”; Ali Tuixó, en referència del circuit que presumptament ha de reseguir la cova, i Alba, especificant la variant que ha encadenat aquest matí. De moment s’especula que pot tractar-se d’un 6a+, ajustant una mica el grau, però s’han d’acabar de concretar els passos i les preses que s’utilitzen en cada cas.

El pas crític, podriem dir que es troba en un moviment del mig on s’ajunten mans a la mateixa alçada i distància, just pel damunt del cap, la dreta en una presa roma, i l’esquerra en una regleta de dits, per posteriorment anar a abraçar el desplomet amb la mà dreta, pel seu flanc.

Jo he pogut fer la meitat de la via, i quedar-me just a l’inici del tram que ja feiem, però el cas és que avui em flaquejàven les forces de tots aquests dies, i la tinc pendent, juntament amb d’altres, i intentaré fer el mateix recorregut venint des de la dreta.

El cas és que ara ja se’m començen a acumular els projectes a encadenar que encara no he fet, i hi hauré d’anar posant remei, a poc a poc:

· Semental Sentimental (6a) [riera]

· Variant (6a) [moli]

· Evoclima (6a) [foixarda]

· Tubo de Rayos Católicos (6a+/6b) [riera]

Aquesta última la més ambiciosa, i la que em prendré amb més calma.

No hay comentarios:

Publicar un comentario