martes, 26 de octubre de 2010

Darreres notícies

El passat diumenge a la tarda, Jaume Coca s'anotàva l'encrucijada (6b/+), i tocàva la R del monodedos invertidos lujuriosos (6b+) per primera vegada.
Jo vaig passar la tarda al rocòdrom de Les Deus, i més tard, va aparèixer el Ramoles i vam anar a fer tasques de conservació de la pintura en les interseccions de la ferrada del pèlag.

El dilluns al matí, ahir, vam anar al pont de Ca l'Hortolà a supervisar la base del mur per estudiar l'obertura d'una via artificial sicada amb preses de roca, i posteriorment, Agapito Ramoles va muntar a la barana de dalt del pont, un anclatge de ràpel i un altre de seguretat, per on vaig descendre en mode clàssic, amb el vuit.
Després vam anar cap a Les Deus, i vam muntar reunions amb un mosquetó, aprofitant els cables de la ferrada del Pèlag, per pujar de segons, des de baix.
Vam fer un parell de trams; l'un, situat just a sobre d'on comença el pont de tronc, a mà dreta, i l'altre, on acaba el mateix pont, des de sota, també a la dreta.
Se'ns van fer quarts de 4 i vam haver de marxar.

A la mateixa tarda, l'Ito m'enviàva un correu per anar al rocòdrom de Vilafranca.
Així que a quarts de 7, baixàvem cap a Vila l'Ito, el Puente i Jo, com si es tractés del Rally Sant Martí.
Un cop a Vilafranca, ja haviem quedat que més tard ens trobariem amb el Ramoles, el Cuscó i el Moski Payton, que van arribar pels volts de les 8.

Allà vam fer una sessió esgotadora de boulder desplomat i de sostre, que no va estar gens malament. Ens vam trobar amb un tal Joan, amic del Lluís Ràfols, Magí, Blai i companyia, que havia fet el 13 intents 6 caigudes (7b+) de la riera, no feia gaire.
Vam estar sols la major part de l'estona, només va venir el Joan, que va marxar abans que nosaltres, i quan vam arribar ens haviem trobat uns quillos bastant beneitons apalancats a les colxonetes que no van tardar gaire en marxar.

Vam plegar veles ben ve a quarts d'11 i vam fer cloenda de la jornada, al celler.
Un dia més.

Au, salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario