jueves, 21 de octubre de 2010

Tarda de riera

Aquesta tarda hem fet expedició a la riera amb l'Ito, Ramolets, Puentaken, lolako i servidor, a la banda del sol.
Hem començat des del fons del sector, amb l'in-sertao, un IV- que ha obert el Jorgito sota la meva supervisió assegurant.
Després he obert la del costat, un IV+ diria, també molt assequible, que tot seguit han fet el puentales i el Ferran. El Lolo s'ha negat a pujar, per la recent lesió de l'espatlla.
Un cop fetes aquestes dues vies, hem passat directament a la Nerea ja camina (V-), que ha obert el Puente, seguit de l'Ito, que s'ha de dir, l'ha ressolta amb suma facilitat i estil.
L'ha acabada de desmuntar el Ferran i m'ha deixat les xapes posades a la via de l'esquerra, que no sé com se diu, però és un V+. És una via que la disfruto força, de cantos petits i regletes de dits, on es tracta, sobretot, d'anar pujant peus i fer equilibri en algun tram. Molt xula. L'he poguda encadenar amb èxit.
El Puente m'ha seguit, i amb el temps que feia que no venia, també se n'ha sortit molt bé.
A última hora ha arribat el Prietaken, però ja marxàvem i no es volia quedar a fer un parell de vies més, així que hem anat a l'Itaca a fer una Volldi i unes patates, una fumerika, i a sopar.
Si tot va bé, demà al matí ens arribarem a la Foixarda a fer el borinot, però aquesta nit potser toca dijous de City, i això mai té una hora fixa.

Boranit, i a disfrutar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario